Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Įvairūs klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Kovinis radiusas |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3567 | Kęstutis rašė ... Ketvirtadienį skridau kairiuoju Nemuno "lovio" kraštu ... pūtė 6 m/s stiprumo šiaurės vėjas ... per 35 skrydžio minutes sunaudojau 3 ltr. kuro. Kas per reiškinys? ![]() antvejis | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1979 | Algis rašė ... Teko skaityti prisiminimus, tai ten rase As nieko neteigiu. Uz lita pirkau - uz lita ir parduodu. Paziurek i mano foto. Argi as toks jau senas , kad tempciau iki 1940-1945? | ||
Į viršų |
| ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3567 | Algis rašė ... Algis rašė ... Teko skaityti prisiminimus, tai ten rase As nieko neteigiu. Uz lita pirkau - uz lita ir parduodu. Paziurek i mano foto. Argi as toks jau senas , kad tempciau iki 1940-1945? ![]() | ||
Į viršų | | ||
JuozasT |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #343 Prisijungta: Tr Vas 25 2009, 11:00Pranešimų: 177 | Kestuciui.Taip sklande naudodamiesi antveju prie Kulautuvos musu sklandymo korifejai Oskinis,Dovydaitis,Balciunas ir kiti pokario metais pasiekdami issilaikymo ore rekordu.Tik krantas,aisku,desinys ir vejas vakaris. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |