Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Skraidyklės. Motoskraidyklės |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Itališka motoskraidyklė |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | O jei rimtai - egzaminas: kas gali pasakyt, kaip stapdyt riedančią MS, jei neveikia, ar nėra stapdžių ratuose? Atsakymų variantai: a) Stumti kiek galint nuo savęs sparno trapeciją. b) Mesti inkarą. c) Traukti į save kiek galint sparno trapeciją. d) Sukti karėn, ar dešinėn nuo riedėjimo krypties. Galimo keli teisingi atsakymų variantai. Teisingai atsakiusiems pasirašau skraidymų knygelės licenzijos pratęsimo skiltyje [ Redaguota Kt Rgs 02 2010, 04:17 ] | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1629 | Kaip niekad neskrides skraidykle spesiu kad traukti i save trapecija?. Tuo budu sparnas spaus skraidyle prie zemes sudarydamas dar ir didesni pasipriesinima? | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2892 | Kęstutis rašė ... 3:0 mano naudai "Sausai" gaunat ... Nors cia ne be i tema jau varom, bet ar nebijai Kestuti, kad tau bus kaip vakar ispanam? | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2364 | kaip skraidantis parasysiu - stumt trapecija nuo saves , na ir gali inkara mest , jei toks yra . arba dar vienas variantas , kurio Kestuti neparasei - kojomis isispiri i zeme kaip ozys ir stabdai . Manau , turetum pasirasyt ,tuo labiau , kad kitamet baigiasi mano licencijos galiojimas | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2364 | Kęstutis rašė ... tomukas rašė ... Marius aske :Stabdžiai tik bailiam. Nėra kliūties- jie nereikalingi,o jei yra tai ir taip sustosi Ir kur man ta fraze taip girdeta? 3:0 mano naudai "Sausai" gaunat ... sakai Kestuti 3:0 Tavo naudai ? Kazin , matai mano nuotraukoj ant melynos briaunos geltonas lopas matosi ? tai va , jei nebutu stabdziu , turbut nebesimatytu nieko , ne tik geltono lopo , o kadangi buvo siokie tokie stabdziai tai atsipirkau tik nedideliu priekines briaunos iplysimu | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | VyTis rašė ... Kęstutis rašė ... tomukas rašė ... Marius aske :Stabdžiai tik bailiam. Nėra kliūties- jie nereikalingi,o jei yra tai ir taip sustosi Ir kur man ta fraze taip girdeta? 3:0 mano naudai "Sausai" gaunat ... sakai Kestuti 3:0 Tavo naudai ? Kazin , matai mano nuotraukoj ant melynos briaunos geltonas lopas matosi ? tai va , jei nebutu stabdziu , turbut nebesimatytu nieko , ne tik geltono lopo , o kadangi buvo siokie tokie stabdziai tai atsipirkau tik nedideliu priekines briaunos iplysimu | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Marius rašė ... Kęstutis rašė ... 3:0 mano naudai "Sausai" gaunat ... Nors cia ne be i tema jau varom, bet ar nebijai Kestuti, kad tau bus kaip vakar ispanam? Pralaimėjimas, taip, kaip ir laimėjimas yra rezultatas, kuris visuomet yra lygus ir todėl beprasmis | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | justas rašė ... Kaip niekad neskrides skraidykle spesiu kad traukti i save trapecija?. Tuo budu sparnas spaus skraidyle prie zemes sudarydamas dar ir didesni pasipriesinima? Taip, sveikinu - atsakymas teisingas Užskaitau 5 kreditus iš 30 būsimam praktiniam egzaminui O jei dar atsargiai suktum šonan, tai dar sutrumpintum riedėjimo kelią. Virtimo pavojus, šiuo atveju, yra minimalus, nes sparnas gana stipriai prispaudžia MS prie žemės. [ Redaguota Pn Rgs 03 2010, 10:17 ] | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | VyTis rašė ... kaip skraidantis parasysiu - stumt trapecija nuo saves , na ir gali inkara mest , jei toks yra . arba dar vienas variantas , kurio Kestuti neparasei - kojomis isispiri i zeme kaip ozys ir stabdai . Manau , turetum pasirasyt ,tuo labiau , kad kitamet baigiasi mano licencijos galiojimas Deja, teks perlaikyt praktinį pilotavimo testą [ Redaguota Pn Rgs 03 2010, 10:18 ] | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2364 | Kestuti , del stabdymo sparnu galiu gincytis iki pamelynavimo - kai ratukas ciuozia per zole , stabdau tik pilnai atstumes trapecija nuo saves ir tikrai geras rezultatas - pora kartu ratukas sokteli ir MS sustoja , nors ka as cia aiskinu - pats puikiai zinai kaip yra , geriau sakyk , nenori licencijoj pasirasyt | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |