Mano Sparnai: Diskusijos / Malūnsparniai. Sraigtasparniai / del maluno

Diskusijos

Eiti į puslapį   <<        >>  
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
Audrius
Pr Rgs 20 2010, 09:50
Svečias
Cia mano paskutinis bandymas,motoras yra per silpnas ir stringa ziedai,praranda galia ir viskas tuom baigta.todel bandysiu uzdet F-23, 50 arkliu ir lengvesnis.
Cia filmukas. http://www.youtube.com/watch?v=KyHD_wTezio
Į viršų
Audrius
Pr Rgs 20 2010, 11:19
Svečias
Galva lengvam vienvieciui malunui,kaina 3100 euro,MT-03 malunui su sukimu apie 8000 euro

explosionrotorkopf.pdf

[ Redaguota Pr Rgs 20 2010, 11:23 ]
Į viršų
vytautas 42
An Rgs 21 2010, 08:11
VyTis
Užsiregistravęs dalyvis #79
Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23
Vieta: Panevėžys
Pranešimų: 2365

Audrius rašė ...

Cia mano paskutinis bandymas,motoras yra per silpnas ir stringa ziedai,praranda galia ir viskas tuom baigta.todel bandysiu uzdet F-23, 50 arkliu ir lengvesnis.
Cia filmukas. http://www.youtube.com/watch?v=KyHD_wTezio

na , o delta su 40 arkliu skrenda . O del ko stringa ziedai , pakaites variklis buvo ar kas ?
Į viršų
vytautas 42
An Rgs 21 2010, 08:13
VyTis
o va kokias galvas rusai daro savo malunam

Į viršų
vytautas 42
An Rgs 21 2010, 08:13
VyTis
o va kokias galvas rusai daro savo malunam , kaip supratau viskas suvirinta is nerudijancuio plieno
Į viršų
Audrius
An Rgs 21 2010, 08:16
Svečias
Ner ten tu ir 40,su dviem karbiuratoriais gal 40 isspaustum,o maluno greitis mazas blogas ausinimas kaista motoras ir stringa.Zinoma butu galima issibegeti sumazinus rotoriaus atakos kampa ir skristum,bet tai butu peradziai per daug pavojinga man.
Į viršų
juozas49
An Rgs 21 2010, 09:06
Užsiregistravęs dalyvis #63
Prisijungta: Tr Kov 19 2008, 01:39
Pranešimų: 799
Tai stai Audriau ,kad neatsitiktu su maluno gamyba kaip tau ir reikia pirma maluna KOPIJUOT.As senai ta studijuoju ,ypatingai Rusu forumus.Galva galima ir paciam pasigaminti,tikrai bus geresne uz DW.Rusai gamina ir skraido su baisias svoriais(apie600kg).Tikrai nekainuos 700$.Taip pat Lenkai gamina ir skraido su savos gamybos kompozitinem mentim ir galvom.As su jais kalbejau ir galima nusipirkti rotoriu uz 5000Lt.Pradziai mokintis reikia asfalto dangos .O ir veliau skraidant as ir kiti su MS niekada nesileidziam i nepatikrinta lauka,nebent priverstinis nusileidimas.Man jau teko kelis kartus taip leistis,tai vienas kartas buvo nesekmingas,kai propeleris sukapojo sparno galine briauna.Taigi visokius startus is dirvonu galima pamirsti,jei nenori susilauzyt.O maluno variklis,mano nuomone,turi buti galingas keturtaktis.Kaip sakiau labai gerai tinka is moco:Yamaha,Honda ir pan.Nereikia reduktoriaus,nes yra integruota greiciu deze.Dabar kai turiu patyrima,man toki varikli konvertuot uztruks pora savaiciu.Aisku lengva kritikuot ziurint is salies,bet yra keli principiniai dalykai ,kuriuos auksciau minejau,kuriu reikia laikytis.
Į viršų
juozas49
An Rgs 21 2010, 12:56
http://www.youtube.com/watch?v=y67L85wTO-g
Lenku malunas su moco varikliu.Rotorius kompozitinis 6500zl,galva 1200zl.Kaip matot sekmingai skraido jau nuo2008m.Matosi ateityje bus uzdara kabina.Stai su siuo gamintoju as kalbejau del komponentu pardavimo.Gamintojo puslapis:http://www.wiatrakowce.com.pl/index.php?go=13
Ir nereikia ieskoti galvu uz 3000eur.Kai pradejo gaminti,tai rotorius kainavo 4000zl,dabar kai galutinai isbande ,pabrango.
Į viršų
Audrius
An Rgs 21 2010, 01:43
Svečias
juozas49 rašė ...

Tai stai Audriau ,kad neatsitiktu su maluno gamyba kaip tau ir reikia pirma maluna KOPIJUOT.As senai ta studijuoju ,ypatingai Rusu forumus.Galva galima ir paciam pasigaminti,tikrai bus geresne uz DW.Rusai gamina ir skraido su baisias svoriais(apie600kg).Tikrai nekainuos 700$.Taip pat Lenkai gamina ir skraido su savos gamybos kompozitinem mentim ir galvom.As su jais kalbejau ir galima nusipirkti rotoriu uz 5000Lt.Pradziai mokintis reikia asfalto dangos .O ir veliau skraidant as ir kiti su MS niekada nesileidziam i nepatikrinta lauka,nebent priverstinis nusileidimas.Man jau teko kelis kartus taip leistis,tai vienas kartas buvo nesekmingas,kai propeleris sukapojo sparno galine briauna.Taigi visokius startus is dirvonu galima pamirsti,jei nenori susilauzyt.O maluno variklis,mano nuomone,turi buti galingas keturtaktis.Kaip sakiau labai gerai tinka is moco:Yamaha,Honda ir pan.Nereikia reduktoriaus,nes yra integruota greiciu deze.Dabar kai turiu patyrima,man toki varikli konvertuot uztruks pora savaiciu.Aisku lengva kritikuot ziurint is salies,bet yra keli principiniai dalykai ,kuriuos auksciau minejau,kuriu reikia laikytis.

As ziuri is kitos puses kam kopijuoti tada geriau pirk ir is karto ka reikia,arba pabandyk is kur nors nukopijuoti maluna su 120 svoriu ,kuris lengvai ardosi ir transportuojasi ir dar kelios savybes kuriu cia nedestysiu.Pirmiausia as turiu tiksla padaryti ta kas man tinka pagal savo savybes ,o NEKOPIJUOTI bet ka kas papuola,man net lengviau rotaksa 912 nupirkti negu perdirbineti kokius tai kitokius motorus ir todel ieskau konkreciai to ko man reikia tai F-23.Mano malunas pabaigtas seniai,lieka tik parinkti motora su kuriuo tilptu i 120 klase,visi darbai taip optimizuoti ir ,kad man toki pat maluna uztruktu padaryt pilnai 3 menesiai nuo remu iki menciui ,perkamas tik motoras.taip kad ,kritiskai apibudinant kitus reiktu pasidometi daromo daikto koncepcija ir tikslu ir tada diskutuoti.
Į viršų
juozas49
An Rgs 21 2010, 02:07
As tikrai nekritikuoju,o ziuriu is savo varpines.Pries 3 metus labai norejau skristi ir nusipirkau Lenkijoj MS.Pakeiciau varikli ir ismokau skraidyt.Tada pakeiciau sparna ir dar sezona skraidziau ir tik tada supratau ko man reikia.Taip atsirado Raven su Honda.Buvau labai uzsideges gaminti lektuva,bet aciu Dievas dave proto ir be patyrimo neilindau i afera,o nupirkau Shadow.Tas pat ir su malunu,niekada nepradesiu gaminti to,ko nepabandziau.Paskraidzius atsiveria akys ir supranti ,ko nori.As viska cia taikau sau ir nieko nekritikuoju.
Į viršų
Eiti į puslapį   <<        >>   

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF