Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Malūnsparniai. Sraigtasparniai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
del skaiciavimo |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
grazvis |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #556 Prisijungta: Pn Kov 19 2010, 01:20Vieta: SAKIAI Pranešimų: 97 | Sveiki.Norejau paklausti gal kas turite formule pagal kuria butu galima apskaiciuoti maluno matmenis ir svori kuri tokios mentys galetu pakelti? aciu! | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | Kiek pakelti? | ||
Į viršų | | ||
grazvis |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #556 Prisijungta: Pn Kov 19 2010, 01:20Vieta: SAKIAI Pranešimų: 97 | Iki 100kg | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | Tarkim i kvadratini metra 4 kilogramai.Suskaiciuok rotoriaus disko plota. | ||
Į viršų | | ||
grazvis |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #556 Prisijungta: Pn Kov 19 2010, 01:20Vieta: SAKIAI Pranešimų: 97 | gal sis mano klausimas sujuokins bet kaip man ta plota apskaiciuot? | ||
Į viršų | | ||
Mantas Butkus |
| ||
Viskas bus gerai![]() Užsiregistravęs dalyvis #4 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:35Pranešimų: 298 | Atsakymas gal supikdys, bet Tau labai praverstų keleri metai aviamodeliavimo būrelyje. Sakau be pykčio ir linkėdamas sėkmės konstravime. | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2347 | buvau truputi sumaises formules . ne 2 PI R ( apskritimo ilgis ) , bet PI R kvadratu ( PI - 3,14 , R - apskritimo spindulys , ) liaudiskai tariant , rotoriaus vienos mentes ilgis [ Redaguota Sk Grd 05 2010, 09:17 ] | ||
Į viršų | | ||