Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Svetainės naujienos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Puola parazitai ? |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Gal gali nuorodą ? | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1994 | http://www.kaspersky.com/virusscanner Bet kazko tai jis laikinai pristabdytas. Leidzia skenuoti tik pasirinktus failus. [ Redaguota Kt Sau 06 2011, 05:29 ] | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1994 | Geras.... Vakar rode, jog tai sviezias virusas, o siandien jau nebegali rasti iraso apie virusa savo duomenu bazeje. Po update KIS nebesibado spygomis ir leidzia atsidaryti "Mano sparnus". Tikriausiai jam pasirode itartinas koks pluginas | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Na, tai laikysime, kad pavojus netikras . | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Nu ir prikakojo per naktį parazitai į forumą. Užsiknisiu kol išvalysiu. Reikės turbūt įjungti rankinį registracijos patvirtinimą | ||
Į viršų | | ||
vysniukas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #360 Prisijungta: Tr Kov 11 2009, 11:41Pranešimų: 756 | Pas mane avg, ir naudoju chreme, narsykle, jokiu problemu niekada nebuvo, o windows exlpoerer, ypac su naujausiu buna visokiu nesamoniu. | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Čia ne tas atvejis, čia tiesiog prisiregistravo kinietis ir per naktį privarė virš šimto reklaminių postų per visas temas. Labai pykti negali - čia žmonės taip duoną užsidirba ... Ir ėda brangų svetainių administratorių laiką | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |