Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Malūnsparniai. Sraigtasparniai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
KTU malūnas |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2347 | Kestuti , net spet nereikia - kazkada as ta pati klausima buvau uzdaves , gavau lygiai toki pat atsakyma kaip ir Tamstos , be to su patikinimu , kad AG dar svarbiau , kad traukos vektorius eitu per orlaivio + piloto svorio centra nei MS | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | juozas49 rašė ... http://www.xuanyiji.com/thread-3091-1-14.html Cia is Kinieciu forumo.Pagamino AG ir bande su issuktu rotorium pavaziuoti.Pradejo metytis i sonus ir nesuvalde.Rezultatas nuotraukose. Taigi konstravimas yra tik konstravimas ir jo tikslas ne skraidymas ,o darbas.Taigi sekmes konstruojant,nes kad skris yra mazai sansu.Bet cia tik mano nuomone,neisizeiskit. ![]() Juozai moki kinietiskai?taip tas gali atsitikti,mano pazistamui tas nutiko su Raf 2000 ,tas atsitinka daugiau del piloto klaidos . | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | Algis rašė ... As cia kaip ta blondine: biski ne i tema. Kodel AG taip aukstai keliama piloto sedyne? Kuo trauikos vektorius zemiau tuo maziausansu apsiversti ore.Buvau idejes lyg linka apie stabiluma ore. | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3567 | juozas49 rašė ... http://www.xuanyiji.com/thread-3091-1-14.html Cia is Kinieciu forumo.Pagamino AG ir bande su issuktu rotorium pavaziuoti.Pradejo metytis i sonus ir nesuvalde.Rezultatas nuotraukose. Taigi konstravimas yra tik konstravimas ir jo tikslas ne skraidymas ,o darbas.Taigi sekmes konstruojant,nes kad skris yra mazai sansu.Bet cia tik mano nuomone,neisizeiskit. ![]() O kai pamatote forume ar laikrastyje, kad kildamas apsiverte sakykim firminis CT ar kokia cessna ? Ar po to sakote, kad cessna netikes lektuvas ? Ar lektuvai apskritai nesaugus orlaiviai? ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5731 | Vaikinai, saugumas (turiu minty ne vastybines institucijas ![]() ![]() Aš naudočiau sąvoką - atsargumas ... | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2887 | O koks antras? (pirmas kaip su prantu su neišleista važiuokle) | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5731 | Marius rašė ... O koks antras? (pirmas kaip su prantu su neišleista važiuokle) http://verslas.delfi.lt/automoto/varsuvoje-avariniu-budu-leidosi-boeing-737.d?id=51380277 ... bet mes čia jau truputį ne į temą ... ![]() | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |