Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Jūsų fotoalbumai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Nerijaus albumas |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Didelis Ačiū Gintui už idėją ir Stanislovui už jos įgyvendinimą! Važiuojant namo atgal į balių, mano dukra labai labai nuoširdžiai pasakė: - Teti, tai buvo pati pati didžiausia dovana mano gyvenime! Nors streso buvo ir man ir jai - visgi pirmąsyk skrido su dviviečiu lėktuvu, kai šalia nebuvo nei mamos nei tėčio. Tačiau, jau kylant mačiau, kad mojuoja abiem rankomis. pasidarė aišku, kad baimė išgaravo! Super! | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1558 | Stanislovas vaikų skraidinimo specas. galėtų skraidančia aukle būt ar kokį aerodarželį atidaryt | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1629 | Jega !!! Sveikinimai ir drasiajai septynmetei (?) ir Stanislovui taip pat . | ||
Į viršų | | ||
Stanislovas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #117 Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52Vieta: Paklaniai, Raseinių sen. Pranešimų: 3412 | Prieš skrydį... | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Tikrų Aviatorių - Raseinių krašte paskutines dienas dirbtuvėse skaičiuoja dar viena daili konstrukcija, kuri neabejotinai greitu laiku papuoš Lietuvos dangų: | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Keletas sekmadieninio pasiskraidymo akimirkų: | ||
Į viršų | | ||