Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Jūsų skrydžiai. Fotografijos. Pasakojimai ir t.t. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Frontų sąveika |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | vakar buvo įdomu - apačioje +13C, o 700 m aukštyje +17C Net pirštines nusimoviau ir kombinezoną atsisegiau - šilta, kaip vasarą O jau ramybė - užmigt gali Vizualiai tai atrodo taip: | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2364 | Lygiai tą patį vakar pastebėjau ir aš - 600 m aukstyje ramu , šilta , jokio blaškymo , leidžiantis nuo 400 m atrodo lyg į šaltą vandenį pasinertum , siūbavimas tabalavimas iki pat žemės | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Viršutinis, šiltasis sluoksnis judėjo gal 30 km/h greičiau, nei apatinis ir gal "vilko" paskui save apatinį. Gal dėl to ir apačioje buvo labiau sujaukta? Aš tyčia skridau gal 70 km/h (oro atžvilgiu) pavėjui ir kylant buvo labai įdomu stebėt augantį greitį žemės atžvilgiu - ko ne kas sekundę greitis augo nuo 80 km/h iki 110 km/h Na, kas esat "kietas" meteorologijoj - papasakokit apie šį meteo-reiškinį [ Redaguota Sk Spa 21 2012, 10:48 ] | ||
Į viršų | | ||