Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Jūsų skrydžiai. Fotografijos. Pasakojimai ir t.t. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
-9 šalčio ? Ne bėda! |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Džiugu, kad ne visi miega žiemos miegu. Įdedu keletą S.Petkevičiaus skrydžio akimirkų š.m. sausio 27 dienos. Oro salygos: švietė saulutė, putė lengvas gaivus vėjelis, perkaisti neleido -9 laipsnių šaltukas. | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3568 | grazu. bet malonumo su atvira kabina tokiu oru nedaug Zinau kad "nebuna blogo oro... " bet vistiek salta | ||
Į viršų | | ||
TomasT |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #45 Prisijungta: Sk Kov 02 2008, 11:51Pranešimų: 159 | AR rašė ... grazu. bet malonumo su atvira kabina tokiu oru nedaug Zinau kad "nebuna blogo oro... " bet vistiek salta Seip aptakas daug duoda, nes su rogem, kai javos kaleskej sedi ir -20 ner baisu | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | ...žinom, tą pačią dieną Aleksote.....su motoskraidyklėm....virš Kauno marių ledas skaidrus, švarus..... ...o dar kiti Elektrėnų ežerų apylinkėse prapuolusių žvejų ieškojo.... [ Redaguota Pr Vas 09 2009, 08:20 ] | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1538 | kalbos tik kalbom-mum reikia vaizdines medziagos,Kestuti -kitaip nepatikesim | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | bence rašė ... kalbos tik kalbom-mum reikia vaizdines medziagos,Kestuti -kitaip nepatikesim Žinau, bet ar svarbu, tiki kas ar ne? Juk svarbiausia, kad pats žinai ką esi nuveikęs ir tuo džiaugiesi. Neturiu aš ambicijų įtikinėt...... Man labai patinka laida "(Ne)gali būti", o jums ? | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1538 | Kęstutis rašė ... bence rašė ... kalbos tik kalbom-mum reikia vaizdines medziagos,Kestuti -kitaip nepatikesim Žinau, bet ar svarbu, tiki kas ar ne? Juk svarbiausia, kad pats žinai ką esi nuveikęs ir tuo džiaugiesi. Neturiu aš ambicijų įtikinėt...... Man labai patinka laida "(Ne)gali būti", o jums ? laida gera, bet mums reikia vaizdines medziagos , nes kitu atveju gaunate bauda Brangus kolegos, fotografuokite ir filmukite savo skrydzius, nes si diskusiju skiltis yra tokia tuscia...galima pagalvot, kad taip smarkiai statom, kad net nera laiko pakilt su tais pastatytais orlaiviais... | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | |||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5566 | Nors salcio ir nebuvo, visvien skraideme!!! http://picasaweb.google.lt/rolandas2k/20081024RudensPasiskraidymai# | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1538 | geros foto, tik labai jau is arti-nesimato bendro vaizdo | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |