Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Technologijos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Suvirinimas |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
nerijus_m |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #1016 Prisijungta: Tr Spa 03 2012, 01:48Vieta: Klaipėda Pranešimų: 184 | vytas rašė ... Va radau pas kiniečius tokį universalų aparatėlį.Virina ir elektrodais ir viela be dujų,Kaina 92 Eur su atsiuntimu!Ką mano žinovai? Ne žinovas, bet, kiek teko girdėti, viela be dujų kaip водка без пива- деньги на ветер.. Atsiprašau už tą nedraugišką kalbą, bet neradau lietuviško atitikmens, kad taip gerai skambėtų 😃 Dabar neatsimenu, bet ar tai lieja blogai, ar spraigo į visas puses. | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2973 | Vien žodž užsisakiau,už poros savaičių turėsiu.Tada ir matysis,kas per šedevras. Atsiliepimai apie jį nuo "superdalykėlis,kaip už tokią kainą" iki "pajungiau,įvyko sprogimas ir daugiau nerodo gyvybės ženklų ..." | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2973 | Tai va atėjo suvirinimo aparatėlis.....Pradėsiu gerbti Gabriuką už paskelbtą "karą"prieš Kinją. Atspėkit iš 2 kartų,kuris varijantas:-ar "superdalykėlis" ,ar "įvyko sprogimas"?.. | ||
Į viršų | | ||
kestashg |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #756 Prisijungta: Pr Kov 07 2011, 04:38Pranešimų: 47 | Manau kad įvyko sprogimas. | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2973 | kestashg rašė ... Manau kad įvyko sprogimas. Nu,sprogimu tai nepavadinčiau,gal tiesiog saliutu .Įjungus į tinklą, biškį pokštelėjo,biškį liepsnikė mėlyna ir biškį parūko dūmelis .Galvojau viskas,išmetimui.Bet įjungus vėl,viskas veikia,ir mano kaip profano(ne profo) supratimu virina.Beje už 91 eurą gauni tris viename:-MMA,MIG ir TIG.Tiesa,dabar jau pabrango iki 160 Eurų. Iš tikrūjų,tai gal tikrai kiniečiai įtaiso siurpriza,ar saliutą tai proga,kad perki iš jų daigtą. Atsidarius, paaiškėjo,kad vieno iš maitinimo laidų viena plona gyslelė lietėsi prie kito kontakto,ji nudegė,net saugiklių neišmetė ir viskas po to veikia. kadangi ne man vienam taip nutiko,sakau,gal tikrai užmanymas toks? | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2892 | vytas rašė ... Va radau pas kiniečius tokį universalų aparatėlį.Virina ir elektrodais ir viela be dujų,Kaina 92 Eur su atsiuntimu!Ką mano žinovai? O ką čia per saliutą nupirkai? Teksto daug apie ką kalba nesuprasi | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2973 | Marius rašė ... vytas rašė ... Va radau pas kiniečius tokį universalų aparatėlį.Virina ir elektrodais ir viela be dujų,Kaina 92 Eur su atsiuntimu!Ką mano žinovai? O ką čia per saliutą nupirkai? Teksto daug apie ką kalba nesuprasi man neaišku,kas tau neaišku .Panašus aparatėlis į šitą,tik pas mane dar ir TIG-as yra. https://www.banggood.com/ru/Excellway-MIG-120ECO-GASLESS-MIG-WELIDNG-MACHINE-WITH-MMA-p-1977988.html?cur_warehouse=CN&ID=0&utmid=23668&cs=46&cs_md=1&cs_at=0 | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2973 | va toks | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2892 | Nebuvo jokios nei foto nei markes, uz tai ir neaisku. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |