Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Teorija.Skaičiavimai.Projektai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
rw19 stork |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Stanislavz |
| ||
Stanislavz Užsiregistravęs dalyvis #883 Prisijungta: Tr Grd 21 2011, 06:32Pranešimų: 98 | RagWing RW19 Stork. Sumazinta ir supaprastinta Fieseler Fi 156 Storch kopija. Paliko man ispudi sitas lektuvas. Idomiau negu ch701/750. Nepagailejau 20 euru - nupirka kazka panasaus i brezinius. Lygis tai nekoks.. Bet yra yahoo grupe su daug info. Ar yra lietuvoje galinciu jam perskaiciuti brezini is medinio lemens i metalini ? [ Redaguota Tr Rgp 10 2016, 10:47 ] | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3568 | Stanislavz rašė ... RagWing RW19 Stork. Sumazinta ir supaprastinta Fieseler Fi 156 Storch kopija. Paliko man ispudi sitas lektuvas. Idomiau negu ch701/750. Nepagailejau 20 euru - nupirka kazka panasaus i brezinius. Lygis tai nekoks.. Bet yra yahoo grupe su daug info. Ar yra lietuvoje galinciu jam perskaiciuti brezini is medinio lemens i metalini ? reiketu patikslinti klausima. Kokio perskaiciavimo reikia? Ar tik atsparumo/standumo, ar perprojektuoti viska iki smulkmenu? [ Redaguota Kt Rgp 11 2016, 09:43 ] | ||
Į viršų | | ||
Stanislavz |
| ||
Stanislavz Užsiregistravęs dalyvis #883 Prisijungta: Tr Grd 21 2011, 06:32Pranešimų: 98 | Labas. Detalu brezinuka su iperkamomis medziagomis. tai yra vanzdziu sortamentas toks, koks yra perkamas laisvai. | ||
Į viršų | | ||