Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LIETUVOS SENOVINIŲ ORLAIVIŲ ASOCIACIJOS FORUMAS :: Sklandymo istorija Lietuvoje ir pasaulyje |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Senojo VGC tinklapio bėdos |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Administratorius |
| ||
Nerijus Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 991 | sky76v rašė ... Diskusijos irgi vertinga informacijos dalis - įsigijimų, restauracijų, sąskrydžių kronika, prisiminimų nuotrupos. Be jokios abejonės. Buvo galima išsaugoti bent kaip archyvą, pakišus po kokiu subdomenu, kad ir čia ar ps ar bet kur. | ||
Į viršų | | ||
Kiras |
| ||
Kiras Užsiregistravęs dalyvis #84 Prisijungta: Kt Bal 10 2008, 02:25Pranešimų: 173 | Posle draki - kūlakami... | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2365 | ...ne mašut | ||
Į viršų | | ||
Reno |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #664 Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44Pranešimų: 1401 | bence rašė ... facebuko vgc yra mano asmeninis tinklarastis, jei ten ir buvo talpinama bendra lsoa informacija, tai tik mano geranoriskumo deka. Ja susikuriau sau, nes nebuvo galimybes rasyt i VGC svetaines foruma. Jei čia tiesa (dėl galimybės rašyti), man tai naujiena | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 781 | Beno puslapis internete: http://vgclithuania.com/ | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |