Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Technologijos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Ištraukiamos kniedės |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Algirdas L |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 539 | Aš kniedyčiau nerūdijančio plieno vamzdeliu 8 mm ir kiaurai per visas skyles užvalcuojant. | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 613 | Aš irgi , čia tavo gyvybė kabos ant šiu kniedžiu . tokio mažo diametro labai lengvai kerpasi , pabandyk | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1635 | Nu is vienos puses Tecnamas kniedyja lektuvus jau daug metu, tai nera koks bristelis bet matyt paklausysiu patarimo ir spyrius perkniedysiu nerud. vamzdelio kniedem. Tik ar tikrai reik 8mm ? Neuzteks 6mm? | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | O ką Bristtelis? Daug apie jį gali papasakoti? | ||
Į viršų | | ||
PovilasK |
| ||
Povilas Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 745 | justas rašė ... Nu is vienos puses Tecnamas kniedyja lektuvus jau daug metu, tai nera koks bristelis bet matyt paklausysiu patarimo ir spyrius perkniedysiu nerud. vamzdelio kniedem. Tik ar tikrai reik 8mm ? Neuzteks 6mm? Tik jau nereikia. Bristelis - paprastas, geras aparatas, kuris drąsiai atlaiko 2-3-4000 valandų nuomojamu/mokomuoju režimu. | ||
Į viršų | | ||
Algirdas L |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 539 | Užtektų ir 6mm vamzdelio, bet 4 skylės, didelis lėktuvo svoris ir pagrindiniai mazgai rekomenduojami bent 5 kartus atsparesni. Darbo tiek pat ar 6, ar 8mm. | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1635 | Andrius rašė ... O ką Bristtelis? Daug apie jį gali papasakoti? Pasiziurek kada ikurta Tecnam imone ir kada BRM aero ir nereiks nieko daug pasakot. Pats lektuvas puikus ir jokiu budu nera blogas bet analogiskam variante turbut visi pasirinksim Cessna nei ka tik ishkepta orlaivi (kas nereiskia kad ka tik iskeptas bus blogas. Jis tik nepatikrintas laiko). | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | Kliedesiai, žmogaus kuris nieko nežino apie lėktuvą. | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1635 | Andrius rašė ... Kliedesiai, žmogaus kuris nieko nežino apie lėktuvą. Uzsuk pas mane i dirbtuves skirsiu net dvi valandas savo laiko galesi ant mano orlekio man apie lektuva papasakot. | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | Kiek suprantu,tu man apie bristell pasakosi...🤔 | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |