Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Svetainės naujienos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Įkyrūs nariai. Šiukšlintojai |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Vainius |
| ||
vainius Užsiregistravęs dalyvis #573 Prisijungta: Pr Bal 26 2010, 07:51Vieta: Kaunas Pranešimų: 298 | Žemas lygis.... | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5572 | Nematau problemos. Nekreipk dėmesio. Savo elgesiu Audrius labiausiai kenkia sau, tuo pačiu galutinai sunaikindamas galimybę grįžti. Ilgi teoriniai ginčai labiausiai ir buvo reikalingi Audriui. | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1994 | Rolandas rašė ... tuo pačiu galutinai sunaikindamas galimybę grįžti. Ne tik i foruma, bet ir i aviacine Lietuvos šeima. Žema. | ||
Į viršų | | ||
Algirdas L |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 541 | Nieko blogo Nerijau, dabar tik dar aiškiau, kad pasielgta teisingai.O dėl šmeižto ,,joutube,, gal reikia reaguoti, jeigu nesiliaus | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3568 | Nerijus Korbutas rašė ... Buves svetainės narys Audrius griebėsi neregėto žiaurumo prichologinio smurto akcijų prieš mano asmenį ir mūsų svetainę: http://www.youtube.com/watch?v=t1C02Ttzl3Y http://www.youtube.com/user/Audrius691?feature=watch Nematau tame nei ziaurumo nei smurto. Matau liga, gal net keleta... Bet nekreipk demesio | ||
Į viršų | | ||
Albertas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #39 Prisijungta: An Vas 26 2008, 11:37Pranešimų: 1017 | Dabar, kai forume neliko pagrindnio šiukšlintojo Audriaus, net lengviau pasidarė, nes jis nekiš savo įkyriai kvailų komentarų,nerealių teorijų.Nesuprantu, ką šis žmogelis ten Vokietijoj veikia, jei spėdavo atsikirsti kiekvienam,jei tik kas jam nepatikdavo,jo 'rašliavos' pilna visur, net skaityti koktu.Ir dar tas jo pasikėlimas, suvokietėjimas,nesveikas poziuris į Liėtuvą, nepagarba jai, mūsų forumui,kitiems nariams...Ačiū Nerijau, tikrai vertėjo tai padaryti ir jau senai!!!! | ||
Į viršų | | ||
vysniukas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #360 Prisijungta: Tr Kov 11 2009, 11:41Pranešimų: 756 | tvarka turi buti ir balansas atstatytas. Gal baikim sia tema. Ir pasidziaukim artejanciu aktyviu skraidymu sezonu, liko keturios dienos iki kalendorinio pavasario. [ Redaguota Št Vas 25 2012, 11:55 ] | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Andriau, aš tik kabučių neuždėjau, bet realiai ta jo akcija man sukėlė tik gailestį ir šiek tiek juoko. Senam forume truputį vėlai susizgribau uždėt baną tai savo pranešimus ištrynė. Bet užtat emailas pas mane tai lūžta .... | ||
Į viršų | | ||
Mantas Butkus |
| ||
Viskas bus gerai Užsiregistravęs dalyvis #4 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:35Pranešimų: 299 | Senajame forume Audrius užsiėmė savo pranešimų trynimu... | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Tai ten pačią pirmą naktį pasidarbavo, kol neuždariau ir ten vartų. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |