Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: SKELBIMŲ LENTA :: PERKU. IEŠKAU |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Prietaisai Rotax 100 Aj |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Arturas Stundzia |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 626 | Gal patartumėte kokius prietaisus pasirinkti pigiausiai Rotax 912 S varikliui iš Alliexpres turiu omeny markę . reikalingi : tepalo temperatūra , slėgis ,vandens temperatūra,ismetamu duju temperatūra , kuro slėgis. taip pat koki naudoti tachometra ( išskyrus brangu orginalą) --- elektronini ar mechanini --seniau stovejo mechaninis. Taip pat krovimo rėle ir starterio rėlę -- kur pirkti ? | ||
Į viršų | | ||
PovilasK |
| ||
Povilas Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 751 | Arturas Stundzia rašė ... Gal patartumėte kokius prietaisus pasirinkti pigiausiai Rotax 912 S varikliui iš Alliexpres turiu omeny markę . reikalingi : tepalo temperatūra , slėgis ,vandens temperatūra,ismetamu duju temperatūra , kuro slėgis. taip pat koki naudoti tachometra ( išskyrus brangu orginalą) --- elektronini ar mechanini --seniau stovejo mechaninis. Taip pat krovimo rėle ir starterio rėlę -- kur pirkti ? Slėgiui ir temperatūrai - ieškok "VDO sender", tada žiūrėk specifikacijas pagal tai, kur rodysi. Pvz - MGLas derinasi prie bet kurių daviklių, DYNON'as (ar mechaniniai) - suporuoti. Dujom: EGT sender, K-type. Ieškok kuo plonesnio. Pvz šitas. Kuro slėgiui: 15 PSI, 5 voltų daviklis. Rodyt gali voltmetru, optimaliausia - nuo 0 iki 3 voltų(reikės kalibruot). Starterio relė - bet kurio motociklo/mopedo, kurio srovė pakankama. Pagal Rotax installation manual'ą: 75A nuolatos, 300A - 1 sekundė. Reguliatorius: gera diskusija čia., kiti variantai čia | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2987 | Starterio rėlę Denso ,kurią komplektuoja Rotax turiu,jei ką.(dėvėtą).Ducati reguliatorių yra dabar Helmuto puslapyje. [ Redaguota Št Lap 06 2021, 12:06 ] | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Prietaisų gamintojų daug, yra "firminių" tokių kaip VDO, kurių vieno kaina gali būti 150-300Eur. Gali rinktis iš Aliexpress, Ebay ir pan, pvz tokio tipo . Tokie stovi keli pas man MS. Čia svarbu kad nupirkti prietaisą su davikliu, nes pvz kur lygio davikliai europiniai yra 0-180ohm, JAV 3-240Ohm ir jie dar gali būti atvirkštiniai t.y. 180-0, 240-3. Yra ir visai kompaktiškų pvz Voltmetras Yra gamintojai kur turi visą seriją prietaisų Dėl starterio rėlės žiūrėk kiek A reik. Apie tai kažkur čia forume jau rašiau, kad dauguma jų yra 50A, aš pirkau Ebay 150A. kaina gal 10-15 svarų buvo. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Foto ir video prietaisų kur pas mane stovi: https://photos.app.goo.gl/t6fmVyNDLNZR26HNA https://photos.app.goo.gl/gT69XMwMsJcqPMay5 | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1994 | Pas mane 912 stovi TL elektronic. Pastabų neturiu. Susiprogramavęs 4xEGT, RPM, Oil T ir P, motovalandas, CHT savadarbis atskiras prietaisas http://www.tl-elektronic.com/index.php?page=lsa&p_id=10 [ Redaguota An Lap 09 2021, 04:06 ] | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Prietaisas geras, kaina irgi. O davikliai jam papildomai reik pirkti? | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1994 | Taip. Nuorodoje spausk "Accessories" | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 626 | Na man rodyklytės maloniau stebėti kai jos ŽALIAM sektoriui , informacija greičiau pasiekia smegenis . Tachometro klausimas jau išsprestas | ||
Į viršų | | ||