Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Variklių skyrius |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Klausimas del rotaxo instaliavimo |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1647 | Tai kad rotax inzinieriai ta dalyka dare kai nei licio bateriju buvo nei tu rele reguliatoriu gudriu. | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 626 | Ir dabar visur naudojamos dukati relės jos tinka ličio geležies akumuliatoriams, tad neieškokite sliekų kur nereikia. | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2986 | Neteko girdėti ,kad LiFePo4 baterijoms naudojamos Ducati rėlės.Paprasta rėlė iškart sugadintų generatorių.Ličio akumui sukurtos išmanios izoliuotos rėlės kurios neleidżia perkrauti generatoriaus | ||
Į viršų | | ||
PovilasK |
| ||
Povilas Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 751 | Arturas Stundzia rašė ... Ir dabar visur naudojamos dukati relės jos tinka ličio geležies akumuliatoriams, tad neieškokite sliekų kur nereikia. Aha, puikiai tinka! Tik dūmų daug ir labai smirda. | ||
Į viršų | | ||
Algirdas L |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 541 | Nesiginčykit su Artūru, jis žino. | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 626 | Aš konsultavosi su Navicku, ir sėkmingai naudoju, kur neišmanau klausiu ir skaitau instrukcija, o kinietiška relė įjungiau nepasidomejes jos pajungimo schema ir galvojau, kad juodas laidas bus minusas, o taip ir pasigavau. Nuo tada pasikliauju tu žiniomis, kas kiekvieną dieną su tuo dirba. | ||
Į viršų | | ||
SKR LT |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #256 Prisijungta: Kt Lap 06 2008, 09:59Pranešimų: 340 | Aš pasigaminau FePo4 batareiką iš Aliexpres parsisiųstų celių. Atiduodama srovė-80A, svoris apie 2 Kg. Dirba arti 3-jų metų, žiemą vasarą(neatjungiu). Krauna Ducati rėlė. Būtinas elementas grandinėje- BMS. Štai ir visas fokusas. BMS neleidžia batareiką iškrauti( kas yra kaput) ir pakrauti 100%( kas trumpina amžių). Bet reikalingas kontaktinio virinimo aparatas sujungti celes.Būtina naudoti geležies fosfato(FePo4) elementus dėl saugumo. Atsparūs smūgiams ir aukštesniai temperatūrai. | ||
Į viršų | | ||
SKR LT |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #256 Prisijungta: Kt Lap 06 2008, 09:59Pranešimų: 340 | Manau, kad Ducati rėlei reikalinga taip vadinama balansinė srovė. Jos netekimas rėlę išveda iš proto. Tam reikalingas kondikas. | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 626 | Na akumuliatorių yra agverslas ir sveria 600gr ikkaina apie 170eur | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1647 | Tai galu gale ka man daryt kaip galutinai supratau nereik man to kondiko det ? Pas mane EARTH X baterija is SILENT HEKTIK rele. Ar det nebutina bet bus sveikiau su kondiko ? Jei bent kiek tas padidins baterijos sauguma ji tikra i idesiu. Nes neduok dieve ji uzsidegs ore. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |