Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Malūnsparniai. Sraigtasparniai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Pastatymo ir atakos kampai. Aerodinamikos pagrindai |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Mantas Butkus |
| ||
Viskas bus gerai![]() Užsiregistravęs dalyvis #4 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:35Pranešimų: 298 | Hm.. Nelabai supratau, ką Audriaus duotoje schemoje (view a-a) rodo raidės alfa ir teta... [ Redaguota Št Vas 11 2012, 09:42 ] | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | Alpha atakos ,teta pastatymo kampai. | ||
Į viršų | | ||
Mantas Butkus |
| ||
Viskas bus gerai![]() Užsiregistravęs dalyvis #4 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:35Pranešimų: 298 | o Vh mano supratimu yra rotacijos ploštuma? | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | Mantas Butkus rašė ... o Vh mano supratimu yra rotacijos ploštuma? Ne,tai yra srauto judejimo i profili, plokstuma(skrydimo) juk profilis apipuciamas pozityviai . | ||
Į viršų | | ||
Mantas Butkus |
| ||
Viskas bus gerai![]() Užsiregistravęs dalyvis #4 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:35Pranešimų: 298 | Man atrodo, kad oro srauto kryptį į mentę rodo raidė V... | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | Mantas Butkus rašė ... Man atrodo, kad oro srauto kryptį į mentę rodo raidė V... Taip,atakos kampas ir skrydimo kampai yra skirtingi. | ||
Į viršų | | ||
KĘSTUTIS A. |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #118 Prisijungta: Št Geg 17 2008, 12:50Vieta: KĖDAINIAI Pranešimų: 428 | http://www.reaa.ru/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1332419487/27#top kad be Audriaus liūdna nebūtu ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3567 | KĘSTUTIS A. rašė ... http://www.reaa.ru/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1332419487/27#top kad be Audriaus liūdna nebūtu ![]() ![]() Tai visuose forumuose sios temos pilna. Beje rusu forume tiksliausiai suformulavo minti "vert" pasisakymo numeris Ответ #28 | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |