Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Lietuvoje statyti skraidymo aparatai. Konstruktoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
J. Kučiauskas |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Velbasys A |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #446 Prisijungta: Kt Rgp 13 2009, 12:21Vieta: kaunas - vilnius Pranešimų: 214 | skraidymai su konstruktoriaus "Vandenis 1-2".![]() ![]() | ||
Į viršų |
| ||
Velbasys A |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #446 Prisijungta: Kt Rgp 13 2009, 12:21Vieta: kaunas - vilnius Pranešimų: 214 | dar..![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų |
| ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Dėkui Albertui už unikalias fotografijas. Na, o aš šiandien dalinai parengiau J.KUČIAUSKO puslapį Jame rasite visų trijų konstruktoriaus sukurtų lėktuvėlių fotografijų, KJ-1 ir KJ-2 kuklius aprašymukus ir t.t. Prašymas: siųsti man (arba dėti į šią temą) visą turimą informaciją apie šiuos lėktuvus ir šiaip viską kas susiję. Ir ne tik su Juozu, bet apskritai. Dėkoju! | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1542 | grazu! gal taip po truputi pavyks padaryt visa lietuvisku savadarbiu virtualia enciklopedija | ||
Į viršų |
| ||
vysniukas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #360 Prisijungta: Tr Kov 11 2009, 11:41Pranešimų: 756 | Man patinka stai sis puslapis, aisku tobulumui ribu nera, bat kodel nepadarius rubrikos kazkuo panasios i sio tinklapio http://www.delta-club-82.com/bible/hang-glider-bible.php | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam![]() Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1559 | dar skrenda![]() | ||
Į viršų | | ||
K.Juozas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #281 Prisijungta: Pr Grd 08 2008, 06:55Pranešimų: 10 | čia Rolandas už vairo. | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | K.Juozas rašė ... čia Rolandas už vairo. Taip, teko skristi pradiniu variantu su labai silpnu varikliu. Su metaline pavaža nesunkiai atplyšdavo nuo ledo. Vėliau skridau hidrovariantu. Abiem atvejais lėktuvas buvo puikus. ![]() | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1542 | Dar viena issaugota nuotraukele:Vandenis.Fotografuota Birzuose, savadarbiu saskrydzio metu![]() | ||
Į viršų |
| ||