Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: 115 |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
115 kg lėktuvėlio projektas |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Paulius15 rašė ... Na nežinau, man šis lėktuvėlis gana simpatiškas. Tik neaišku kaip Amerikoje leidžiama jį pilotuoti be licenzijos? Gi kyla iš aerodromo. Frazeologizma vistiek reikia mokėti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Redaguota Sk Sau 13 2013, 05:00 ] | ||
Į viršų | | ||
Dainius Z |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #726 Prisijungta: An Sau 25 2011, 09:59Pranešimų: 86 | kęstuti kantrybės pauliui dar tik 15 metu ,jam dar viskas priėš akis ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Dainius Zokas rašė ... kęstuti kantrybės pauliui dar tik 15 metu ,jam dar viskas priėš akis ![]() Beje, to lėktuvėlio pristatyme sakoma, kad tokio lėktuvėliu skraido 14-metis ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Kęstutis rašė ... Beje, to lėktuvėlio pristatyme sakoma, kad tokio lėktuvėliu skraido 14-metis ![]() ![]() Vaikų sklandymo mokyklų auklėtiniai gali skrist net labai sudėtingais lėktuvais be permokymo, tuo ne kartą įsitikinau. | ||
Į viršų | | ||
Stanislovas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #117 Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52Vieta: Paklaniai, Raseinių sen. Pranešimų: 3413 | Rolandas rašė ... Kęstutis rašė ... Beje, to lėktuvėlio pristatyme sakoma, kad tokio lėktuvėliu skraido 14-metis ![]() ![]() Vaikų sklandymo mokyklų auklėtiniai gali skrist net labai sudėtingais lėktuvais be permokymo, tuo ne kartą įsitikinau. Pernai Kėdainiuose, mokykloje teko paskraidinti (kaip paskatinimą) vaikiuką "Stingu". Žmogus pirmą kartą pilotavo ne sklandytuvėlį. Kakta aprasojo, bet susitvarkė puikiai! O kiek džiaugsmo jam, smagu žiūrėti... [ Redaguota Pr Sau 14 2013, 09:51 ] | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Na, štai, o mes kuičiamės, muistomės, CAA plaukus ant galvos šiaušiam savo "erezijom" apie mokymą pilotuot, o sprendimas, pasirodo čia pat, po nosim - mokom visus vaikų sklandymo mokyklose, dar paaiškinam kur TMA'sai ir CTR'ai, ir kur nosies nekaišiot ir pirmyn!!! Aš rimtai ... [ Redaguota An Sau 15 2013, 08:06 ] | ||
Į viršų | | ||
Paulius15 |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #987 Prisijungta: Pn Rgp 17 2012, 11:35Vieta: Gargzdai Pranešimų: 37 | Na šią vasarą ir man teko paskraidyti su cessna 172 bei trupti "papilotuoti" ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rekadus |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1045 Prisijungta: Pr Sau 07 2013, 08:31Pranešimų: 3 | esherys rašė ... sveiki visi. cia mano pirmas postas. prasau nepeikti-nesmerkti del rasybos, rankos ir smegenine ne tam pritaikytos. auga gal ir nevietoj, bet teisingai... i tema. ka manot? mano atzvilgiu puiki ir paprasta konstrukcija. http://www.youtube.com/watch?v=_Lhz0JwxkQA http://www.youtube.com/watch?v=4hbNtFMz-dc] Kaip tokios klasės lėktuvas, manyčiau, netgi labai puikus. Per daug iš 'skudurinukų' neišplėši... Gan įdomiai pagaminta vairolazdė - įdomu, kaip toks variantas pasiteisina praktikoje? | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Paulius15 rašė ... Na šią vasarą ir man teko paskraidyti su cessna 172 bei trupti "papilotuoti" Na, Cessna ir tas lengvutis visiškai ne tas pats, toli gražu ne tas pats. Nekalbu apie pilotavimą, kalbu apie skraidymo esmę. Skraidant su lengvučiu dingsta poreikis skrist "dėžute" (tikriau ta "dėžutė" daugiau simboliška - užtenka ratą aplink bokštą apskrist ir tupiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3574 | Kęstutis rašė ... Na, o apie apžvalgą nėr ko ir kalbėt - kabinos stiklas niekada nesusibraižo ![]() uztat apzvalgos istrumentai (veizolai) daznai nusala ![]() | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |