Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Svetainės Archyvas |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Žurnalo kaina ir kitos raudos |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Dvigubas kovo-balandžio numeris pasirodė. | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Kolegos ar gavot gegužės nr . ? | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3575 | Nerijus Korbutas rašė ... Kolegos ar gavot gegužės nr . ? taip. | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | O aš ne ... ![]() [ Redaguota Št Rgs 03 2011, 10:18 ] | ||
Į viršų | | ||
Kiras |
| ||
Kiras![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #84 Prisijungta: Kt Bal 10 2008, 02:25Pranešimų: 173 | Gegužės numerį gavau. Bet birželinis, spėju, ateis ant Kalėdų. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Kiras |
| ||
Kiras![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #84 Prisijungta: Kt Bal 10 2008, 02:25Pranešimų: 173 | Kiras rašė ... birželinis, spėju, ateis ant Kalėdų. Mano pesimizmas gavo triuškinamą smūgį. Šiandien atėjo birželio "Aviacijos pasaulio" numeris. Galvojau, ant saulėgrįžos, o gavau ant lygiadienio! Viena astronomine faze anksčiau. Pagirtinas operatyvumas. ![]() Smagu skaityti: "Netrukus Pociūnuose vyks Europos sklandymo čempionatas." ... ![]() | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Gavau ir aš. Reikia pasiūlyti Vilmai nerašyti mėnesio pavadinimo, o rašyti tik žurnalo numerį, tuomet neatrodys tai tragiškai. | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam![]() Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1559 | na, įsivaizduoju, sudėtinga jai dabar... Gal pagaminkim medžiagų žurnalui? Apie atsakiklių epopėją, tikslaus nusileidimo varžybas, Beno sklandytuvą, kitais metais planuojamą VGC sąskrydį... Bent jau tam "Lietuvos sparnų" skyriui...? | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam![]() Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1559 | Pasikeitė žmogus puslapius dėliojantis. Efektingiau vaizdelis dabar atrodo. Kur pamatę - pavartykit. Stanaičio pasakojimo apie Kensgailą pradžia yra. Jurgis sakė, kad kažkam už gerą honorarą straipsnį šį ruošia. Kaip revoliucionierius tylėjo, nesakė, kam tekstą atiduos. Bet vartelius visgi rado tik čia. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |