Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Video archyvas |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Kazkada su skraidykle aplink zeme... |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | http://www.youtube.com/watch?v=shVASsg90xg | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Su Tavo Flash'u tai padaryt irgi įmanoma ![]() ...na, jei ne aplink pasaulį, tai bent aplink Baltijos jūrą. Suomiai jau seniai kviečia ... , gal "pavarom" kitą liepos mėn.? ![]() | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | naaaaaaaa....... kas ten gali zinot, gal ir taip ![]() | ||
Į viršų | | ||
KĘSTUTIS A. |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #118 Prisijungta: Št Geg 17 2008, 12:50Vieta: KĖDAINIAI Pranešimų: 437 | Ei,ei ir manęs nepalikit ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | O ..., nesitikėjau tokio aktyvumo ![]() Susisieksim pavasarį asmeniškai. Dar prisijungt žada Šilutiškiai ir Karteniškiai. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Tai kad ir mano Flash'o registracija dar su licencija nesutvarkyta. Bet cia jus rimtai? Koks preliminarus marsrutas? | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Marius rašė ... Tai kad ir mano Flash'o registracija dar su licencija nesutvarkyta. Bet cia jus rimtai? Koks preliminarus marsrutas? Lietuva-Latvija-Estija-Suomija-Norvegija-Švedija ... o toliau, kaip Dievas duos ![]() | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3575 | Kęstutis rašė ... Marius rašė ... Tai kad ir mano Flash'o registracija dar su licencija nesutvarkyta. Bet cia jus rimtai? Koks preliminarus marsrutas? Lietuva-Latvija-Estija-Suomija-Norvegija-Švedija ... o toliau, kaip Dievas duos ![]() na toliau butu Danija - Vokietija-Lenkija- Lietuva ![]() | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | O kiek tai laike (dienom uzims?) koks atstumas planuojamas? p.s. kad jau uzsiminei apie toki skrydi, speju, kad kazka pamastes daugiau esi ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2994 | ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |