Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Lietuvoje statyti skraidymo aparatai. Konstruktoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| S.Čepatis. HENRI FARMAN-III | ||
| Eiti į puslapį << >> | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 734 | Oi Ežiuk ,gera tavo kregždutė , tik pavasari i visas medsraigčių skylutes teptelk kokio hermetiko ir susuk medvarščius ir nulėksi bet kur --- neišsisukios . | ||
| Į viršų | | ||
| bence |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1576 | O 2019 jau ir Bro-9 baigtas turetu but. As prie tokio renginio prisideciau visom isgalem | ||
| Į viršų |
| ||
| ežiukas rūke |
| ||
| Svečias | malvys rašė ... Oi Ežiuk ,gera tavo kregždutė , tik pavasari i visas medsraigčių skylutes teptelk kokio hermetiko ir susuk medvarščius ir nulėksi bet kur --- neišsisukios . su medvaržčiais viskas tvarkoje,čia tik toks humoras.....ai,nors neta tema bet papasakosiu:Kada buvau papylęs kregždutę iki grobų vis užeidavę vietiniai negalėdavo patikėt,kaip gali būt lėktuvas suraišiotas špagatu ir susukiotas šriubais .Žiūri,budavo ištysusiais veidais-no, itoki lėktuvą nė už ką nelipčiau ,arba- žėk stipriai rišk pagaliukus bo nulakstys | ||
| Į viršų | | ||
| Kiras |
| ||
Kiras![]() Užsiregistravęs dalyvis #84 Prisijungta: Kt Bal 10 2008, 02:25Pranešimų: 173 | Triskart peržiūrėjau Sauliaus nuorodoje pateiktą reportažą, triskart pamačiau jaunąsias startuoles ir Nerijų Mačiulį, bet jokio "Farmano" nepamačiau. Matyt esu netikęs internaučikas, kad nematau. Tačiau žiūrėdamas Mediatekoje visą gruodžio 15 dienos "Laba diena, Lietuva" laidą, po beveik valandos pamačiau ir "Farmaną". Taigi: Farmano pristatymas, žiūrėti nuo 58 min. iki 1:03. | ||
| Į viršų | | ||
| Stanislovas Čepaitis |
| ||
Dievas man nedavė sparnų-aš juos pasidariau pats![]() Užsiregistravęs dalyvis #51 Prisijungta: Pr Kov 10 2008, 07:15Pranešimų: 105 | SU ŠVENTĖM!!!![]() | ||
| Į viršų | | ||
| Administratorius |
| ||
Nerijus![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 1008 | Farmanas ore! https://www.facebook.com/stanislovas.cepaitis.94/videos/324646364971930/ | ||
| Į viršų | | ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5588 | Administratorius rašė ... Farmanas ore! https://www.facebook.com/stanislovas.cepaitis.94/videos/324646364971930/ Gal ir taip, tačiau neleidžia pamatyti... | ||
| Į viršų | | ||
| Administratorius |
| ||
Nerijus![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 1008 | Hm. Gaila, įdomu kodėl. Ar drauguose yra S.Čepaitis? | ||
| Į viršų | | ||
| sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 817 | Hm. Man leidžia net prie FB neprisijungus. Gal su naršyklės ar „Flasho“ nustatymais kas nors ne taip? | ||
| Į viršų | | ||
| Administratorius |
| ||
Nerijus![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 1008 | Dar vienas video: https://www.facebook.com/saulius.baciulis.3/videos/1566710723475263/ | ||
| Į viršų | | ||
| Eiti į puslapį << >> | |