Mano Sparnai: Diskusijos / Įvairūs klausimai / Ir vėl ...

Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Įvairūs klausimai

<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Ir vėl ...
Eiti į puslapį   <<      
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
Albertas
Pn Geg 22 2026, 10:51
Užsiregistravęs dalyvis #39
Prisijungta: An Vas 26 2008, 11:37
Pranešimų: 1075
Taip,Kazimieras vakar pakilo paskutiniam savo skrydziui,nukrito salia savo aerodromo paseliu lauke...Sprendziant is ziniasklaidos darytu foto ir maciusiuju vietoje,jis glisadoje nusiverte i suktuka ir aisku nespejo nieko padaryti...deja, aukstis galejo buti maziau 50m...cia mano asmenine nuomone....Lektuvas aisku i lauza...Moteris keleive isgyveno ir isvezta i ligonine...
Į viršų
Albertas
Tr Geg 27 2026, 10:11
Užsiregistravęs dalyvis #39
Prisijungta: An Vas 26 2008, 11:37
Pranešimų: 1075
Deja, mano prognoze kad tai nutiko leidziantis glisadoje, nepasitvirtino.Vakar savo akimis teko apziureti lektuvo kontakto su zeme vieta ir tai paaiskino kilusias versijas del nelaimes priezasties.O versiju buvo ivairiu, viena is ju buvo kad pilotui sutriko sveikata ir del nevaldomo lektuvo jis nusiverte i suktuka...Taip, lektuvas nusiverte i suktuka, bet ne leisdamasis ,o kildamas apzvalginiam skrydziui, kuris tuo suktuku ir baigesi...dar virs pakilimo tako ir matyt is nedidelio aukscio,kadangi smugio i zeme vieta yra salia javu paseliuose.Pirmiausia zeme kabino kairys sparnas,[del ko matesi kairio flaperono nuplesti mazgai] ir nuo smugio sparnas uzlinko aukstyn,spyrio mazgai atlaike, kartu priekine lektuvo dalis smoge i zeme, iskart nuluzo priekinio rato koja,deformavosi visas lektuvo priekis, nuleke kapotas,stiklas,dureles,deformavosi centroplano konstrukcija,aisku su pasekmemis pilotui ir keleivei.Tada lektuvas atsoko ir virsdamas ant desinio sparno trenkesi desiniu sparnu i zeme.[ sparnas gulejo uz poros metru nuo lektuvo ,tai padare gelbetojai ,jie matyt nupjove mazgus ,nes turejo islaisvinti prispausta keleive...]
Isvada galetu buti tokia, arba kylant staiga sutriko variklio darbas ir lektuvas prarado greiti, arba piloto klaida ir greicio praradimas [gal per staigus kilimas, arba variklio traukos sumazinimas nuimant gaza...]Tai priminimas visiems, kad pakilime ir nusileidime labai svarbu islaikyti saugu greiti, neperkabinti lektuvo...

Į viršų
Eiti į puslapį   <<       

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF