Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Nuorodos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Geras filmas apie lakuna |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
ANDRIUS RUD. |
| ||
andrius1 Užsiregistravęs dalyvis #133 Prisijungta: Pr Bir 09 2008, 09:17Pranešimų: 100 | Gal kas nematet meninio filmo apie ckalova? http://www.youtube.com/watch?v=ofl4pwXxX4Q&feature=related | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Tikrai puikus filmas, žinantiems rusų kalbą. Pražiūrėjau 5 serijas. Mūsų filmų kūrėjau galėtų pasimokyti. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | O tai kas jame tokio puikaus? Aš pažiūrėjau gal pirmas dvi serijas ir ir ir - nusivyliau. Pastatymą apskritai sunku vertinti, lėktuvų propeleriai sukasi nuo užeinančio vėjo gūsio, arba uždėti priešingos sukimosi krypties, lėktuvai į lėktuvus nepanašūs ir .t.t Pats filmas kažkuo į Titaniką panašus. | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Marius rašė ... O tai kas jame tokio puikaus? Aš pažiūrėjau gal pirmas dvi serijas ir ir ir - nusivyliau. Pastatymą apskritai sunku vertinti, lėktuvų propeleriai sukasi nuo užeinančio vėjo gūsio, arba uždėti priešingos sukimosi krypties, lėktuvai į lėktuvus nepanašūs ir .t.t Pats filmas kažkuo į Titaniką panašus. Na palygink su kokiu lietuvišku, pvz daug reklamuotu filmu apie apie partizaną Daumantą-Lukšą. Tik iššvaistyti pinigai. Ruselių filmas pastatytas pigiai ( netikri propeleriai, lėktuvai), tačiau tiesiog rodomas visas žmogaus gyvenimas-su moterimis, pagirtavimais, konfliktais su vadovybe, žinoma skraidymais. Lietuviškuose filmuose herojai kaip išromyti..., žinoma, yra seniau pastatytų gerų filmų. | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Marius rašė ... O tai kas jame tokio puikaus? Aš pažiūrėjau gal pirmas dvi serijas ir ir ir - nusivyliau. Pastatymą apskritai sunku vertinti, lėktuvų propeleriai sukasi nuo užeinančio vėjo gūsio, arba uždėti priešingos sukimosi krypties, lėktuvai į lėktuvus nepanašūs ir .t.t Pats filmas kažkuo į Titaniką panašus. Aha Ir kulkosvaidžiai kartoniniai dreba | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3568 | Pirma- tai ne filmas o TV serialas (tai didelis skirtumas). Antra - mazabiudzetini filma (toki kaip sis) neziuriu daugiau nei 5 minutes (kol isitikinu, kad tai "mazabiudzetinis") Vienu zodziu, kaip filmas - nevertas demesio. Atitikimo istorijai vertinti nesu kompetetingas - taciau sirdim jauciu - istoriskai tai taip pat slamstas. Prisiminiau - lietuviskas panasus apie Paksa buvo [ Redaguota Pr Spa 22 2012, 02:29 ] | ||
Į viršų | | ||
Dainius Z |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #726 Prisijungta: An Sau 25 2011, 09:59Pranešimų: 86 | o man patiko. | ||
Į viršų | | ||
vysniukas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #360 Prisijungta: Tr Kov 11 2009, 11:41Pranešimų: 756 | O Tadas Blinda išvis žemiau kritikos, lyginant su pirmu pastatymu. | ||
Į viršų | | ||
jankelis |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #359 Prisijungta: An Kov 10 2009, 07:29Pranešimų: 316 | Man patiko, nes parodė daug tiesos, net kaip Čkalovas vėliau Stalinui padlaižiavo, ir net nuasivyliau kažkiek Valerka. Tik nerandu toliau 9-os ir vėlesnių serijų. Gal kas žino, kaip atkapstyti, nes ,atrodo, lygtai jis vėliau pasipriešino Kobai. [ Redaguota Pr Spa 22 2012, 10:47 ] | ||
Į viršų | | ||
ANDRIUS RUD. |
| ||
andrius1 Užsiregistravęs dalyvis #133 Prisijungta: Pr Bir 09 2008, 09:17Pranešimų: 100 | filmas tikrai neblogas,nesikabinant prie detaliu. Paziuretumem kiek milijonu amerikonai uz toki butu prabarste. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |