Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Jūsų skrydžiai. Fotografijos. Pasakojimai ir t.t. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
-9 šalčio ? Ne bėda! |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Džiugu, kad ne visi miega žiemos miegu. Įdedu keletą S.Petkevičiaus skrydžio akimirkų š.m. sausio 27 dienos. Oro salygos: švietė saulutė, putė lengvas gaivus vėjelis, perkaisti neleido -9 laipsnių šaltukas. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3575 | grazu. ![]() ![]() Zinau kad "nebuna blogo oro... " bet vistiek salta ![]() | ||
Į viršų | | ||
TomasT |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #45 Prisijungta: Sk Kov 02 2008, 11:51Pranešimų: 159 | AR rašė ... grazu. ![]() ![]() Zinau kad "nebuna blogo oro... " bet vistiek salta ![]() Seip aptakas daug duoda, nes su rogem, kai javos kaleskej sedi ir -20 ner baisu ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | ...žinom, tą pačią dieną Aleksote.....su motoskraidyklėm....virš Kauno marių ledas skaidrus, švarus..... ![]() ...o dar kiti Elektrėnų ežerų apylinkėse prapuolusių žvejų ieškojo.... ![]() [ Redaguota Pr Vas 09 2009, 08:20 ] | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1543 | kalbos tik kalbom-mum reikia vaizdines medziagos,Kestuti -kitaip nepatikesim ![]() | ||
Į viršų |
| ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | bence rašė ... kalbos tik kalbom-mum reikia vaizdines medziagos,Kestuti -kitaip nepatikesim ![]() Žinau, bet ar svarbu, tiki kas ar ne? Juk svarbiausia, kad pats žinai ką esi nuveikęs ir tuo džiaugiesi. Neturiu aš ambicijų įtikinėt...... Man labai patinka laida "(Ne)gali būti", o jums ? | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1543 | Kęstutis rašė ... bence rašė ... kalbos tik kalbom-mum reikia vaizdines medziagos,Kestuti -kitaip nepatikesim ![]() Žinau, bet ar svarbu, tiki kas ar ne? Juk svarbiausia, kad pats žinai ką esi nuveikęs ir tuo džiaugiesi. Neturiu aš ambicijų įtikinėt...... Man labai patinka laida "(Ne)gali būti", o jums ? laida gera, bet mums reikia vaizdines medziagos , nes kitu atveju gaunate bauda ![]() Brangus kolegos, fotografuokite ir filmukite savo skrydzius, nes si diskusiju skiltis yra tokia tuscia...galima pagalvot, kad taip smarkiai statom, kad net nera laiko pakilt su tais pastatytais orlaiviais... | ||
Į viršų |
| ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5575 | Nors salcio ir nebuvo, visvien skraideme!!! http://picasaweb.google.lt/rolandas2k/20081024RudensPasiskraidymai# | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1543 | geros foto, tik labai jau is arti-nesimato bendro vaizdo | ||
Į viršų |
| ||
Eiti į puslapį >> | |