Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Skraidymo simuliatoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Google Earth dalykėliai |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Arius |
| ||
![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #16 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 08:18Pranešimų: 7 | Sveiki, gal kam ir "sena naujiena", bet visvien pasidalinsiu ja. Taigi nesenai Google Earth programoje aptikau gan įdomų įskiepį tai "flight simuliator" ar kaip ten angliškai vadinasi... ![]() Taigi Jums tereikia parsisiųsti google earth ir susiinstaliavus paspausti klavišų kombinaciją "Ctrl-Alt-A", turėtų išmesti tokį langelį: ![]() Čia galėsite pasirinkti kuo (naikintuvas ir kažkoks man nesuprantamas vienmotoris ![]() Pakrapštęs kiek giliau radau ir valdymą, jis angliškai, tad aš kaip su aviaciją nedraugaujančiu, miglotai tesupratau kas per dalykai ten naudojami ir su kuom (pvz.: Aileron right kas per daiktas ir su kuo valgomas). ------------------------------------------------------------------------------------------ Exit flight simulator Ctrl + Alt + A, Escape + Option + A, Escape Exits flight simulator mode. Open flight simulator options Ctrl + Alt + A + Option + A Opens the flight simulator dialog box. Rotate pilot viewpoint Arrow keys + Alt (slow) or Ctrl (fast) Arrow keys + Alt (slow) or Ctrl (fast) Moves the viewpoint in the direction of the arrow. Display flight simulator help Ctrl + H - Opens this flight simulator keyboard commands page. Increase thrust Page Up Page Up - Reduce thrust Page Down Page Down - Aileron left Left arrow Left arrow - Aileron right Right arrow Right arrow - Elevator push Up arrow Up arrow - Elevator pull Down arrow Down arrow down - Rudder left Insert Shift + left arrow - Rudder right Enter (numeric keypad) Enter (numeric keypad) - Rudder left Shift + left arrow Shift + left arrow - Rudder right Shift + right arrow Shift + right arrow - Elevator trim nose down Home Home - Elevator trim nose up End End - Elevator trim nose down Shift + up arrow Shift + up arrow - Elevator trim nose up Shift + down arrow Shift + down arrow - Reduce flap setting Left bracket Left bracket - Increase flap setting Right bracket Right bracket - Reduce flap setting Shift + F Shift + F - Increase flap setting F F - Center aileron and rudder 5 5 - Center aileron and rudder C C - Extend/retract landing gear G G Only works if landing gear is retractable on current aircraft Left wheel brake , (comma) , (comma) - Right wheel brake . (period) . (period) - Pause simulation Space Space - Toggle HUD H H - ------------------------------------------------------------------------------------------ Taigi pirmas bandymas... negi aš kvailas ir imsiuos skraidyti su kažkokiu vienmotoiu "kukurūzniku", jamam iškarto naikintuvą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taigi toks pirmas mano bandymas ![]() | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Dėkui Arvydai, čia perprastai Blevyzgose... reiks perkelti kur rimčiau. Beje, pasitaisyk parašą, ant anglų kalbos pavarei... ![]() | ||
Į viršų | | ||
Arius |
| ||
![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #16 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 08:18Pranešimų: 7 | Taigi susikaupiau ir nusprendžiau skristi iš Raseinių į Kauną pakilau su naikintuvu į 15 000 metrų aukštį, pirma problema buvo susigaudyti kur esu, ieškojau oriantyrų, susiradau autostradą Kaunas - Klaipėda ir pradėjau savo kelionę. Skristi sekėsi gerai, kol nepriartėjau Kauno, tada tik šovė išganinga mintis, o aerouosto pakilimo takas iš kurios pusės prasideda arba baigiasi... Iš aukštai pasižiūrėti jau buvo per vėlu buvau nusileidęs beveik iki 2 000 metrų , sunkiai matėsi... taigi išdribau tame raudoname X ant paveikslėlio ![]() Kaip kitiems sekėsi? ![]() [ Redaguota Pn Kov 28 2008, 11:36 ] | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1998 | Arius rašė ... Bet aš matai nedorėlis užsimaniau kiek paimprovizuoti, kiek nusileisti paziureti kaip Kaunas atrodo iš arčiau ![]() Na tai jau tikras nedorelis. Kaunas tai CTR, o tu be radijo rysio! ![]() | ||
Į viršų |
| ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | ....geriau į Pociūnus....ten Rolandą pagasdintum...jis labai naikintuvų bijosi.... ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5576 | Ne bet kas gali pasigirti realiu oro musiu. Pries pora metu atsilaikiau pries du MIG-29, taciau daugiau tokiu nuotykiu nenoreciau... | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3575 | Rolandas rašė ... Ne bet kas gali pasigirti realiu oro musiu. Pries pora metu atsilaikiau pries du MIG-29, taciau daugiau tokiu nuotykiu nenoreciau... taigi taigi ![]() o jei rimtai - tai as dar po siandien dienai piktas ant CAA del reikalavimo skambinti pries skrydi ![]() | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1545 | Rolandai, o tu zinai, kad ta lemtinga diena pirmas i kova stojau as su parasparniu salia kauno, bandziau juos sulaikyti, kad nepasiektu musu teritorijos ![]() | ||
Į viršų |
| ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5576 | Aciu uz pagalba. Jauciau kad kazkas dar mane palaiko. Maza smulkmena-mano gelezini lektuva mato radarai, tavo skudurinuka galejo netycia ir pamauti... | ||
Į viršų | | ||
Juozas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #22 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 06:32Pranešimų: 998 | Rolandas rašė ... Ne bet kas gali pasigirti realiu oro musiu. Pries pora metu atsilaikiau pries du MIG-29, taciau daugiau tokiu nuotykiu nenoreciau... Šaunuolis, Rolandai. Mūsų kariai nepriklausomybės kovose prie Gedraičių garbingai atsilaikė prieš lenkų kareivius, o tu virš Pociūnų prieš du lenkų naikintuvus. Šlovingos tradicijos tęsiasi. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |