Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: ANBO |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| ANBO atstatymo klausimai. Nuo 23 psl ANBO II statyba | ||
| Eiti į puslapį << >> | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| gintas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 489 | AŠ tai atlėkčiau. Siulykit kelinta valanda. | ||
| Į viršų | | ||
| Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | gintas rašė ... AŠ tai atlėkčiau. Siulykit kelinta valanda. ` Muziejus dirba 09-17 valandom. Sakyčiau kokią 11. Bet nesvarbu. Atsiliepkit, kas norėtų ir galėtų, tada jau bus galima žiūrėt į daugumą. | ||
| Į viršų | | ||
| Mantas Butkus |
| ||
Viskas bus gerai![]() Užsiregistravęs dalyvis #4 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:35Pranešimų: 301 | As dalyvausiu! Laikas tiks ivairus. | ||
| Į viršų | | ||
| gintas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 489 | Manau kad 11-ta optimalus varianytas. Tik jeigu busim trise ar bus idomu. | ||
| Į viršų | | ||
| Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Aš busiu bet kokiu atveju.Šį šeštadienį 11 val. Kas gali ir nori prisijunkit. O būsiu dėl to, kad tai paskutinintas mano savaitgalis ant Lietuvos, na tikiuosi nevisam... | ||
| Į viršų | | ||
| Juozas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #22 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 06:32Pranešimų: 1003 | sl rašė ... gintas rašė ... Buvau šiandiena muziejuj. Nusipirkau plieno sparnu 7-ta ir 8-ta numerius, išlandžiojau ANBO-1 tik gaila neturėjau fotoaparato . Butu geru nuotrauku buve. O sparno konstrukcija atvira ar aptraukta-galima ką nors pamatyti konkrečiau? Sparnas aptrauktas. Nieko nesimato. Galima, aišku suskaičiuoti nerviūras, nuspėti konstrukciją. Liemuo matosi gerai. | ||
| Į viršų | | ||
| Juozas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #22 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 06:32Pranešimų: 1003 | Rolandas rašė ... Tai ka vistik manot apie ANBO 1 varikli? Tokio variklio nebėra ir nebebus. Vienintelė išeitis - paslėpti turimą variklį, o vietoje originalo uyždėti maketą. Nekokia išeitis, bet kitos nėra. Esu matęs "Fokker D-VII" su "Valteriu" (sraigtas aukštai). Atrodo tikrai bjauriai. Gal tam kas nematė originalo ir nieko, bet man tikrai akį rėžia. | ||
| Į viršų | | ||
| bence |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1575 | zinau zmogu kuris galetu pagaminti tokio motoro replika.del jo sugebejimu neabejokite, tik va sunkiau ji bus prikalbinti... | ||
| Į viršų |
| ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5588 | Ka reiskia replika? Panasu veikianti varikli? Butu puiku. Lietuvoje buvo keli bandymai is 9 cilindru AI-14 variklio daryti 3 cilindru varikli. Buvo ziauriai pjaustomi M332 ir Valteriai, bandant daryti 2 cilindru variklius. Visi darbai baigesi visiska nesekme, sugadinta daug geru varikliu... Trauk i sviesa ta zmogu! | ||
| Į viršų | | ||
| Algis |
| ||
algis![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 2004 | Rolandas rašė ... Ka reiskia replika? Meno kurinio kopija, turinti pretenziju buti isoriskai panasi i originala, bet savo turiniu nebutinai identiska jam. Pvz.: Anbo su suolaikiniu varikliu, CD grotuvu, GPS iranga, titano detalemis. Is isores panasu - bet jau ne kopija. As irgi manau, kad reiketu gaminti variklio replika. Arba naudoti siuolaikini viencilindri su dviem butaforiniais cilindrais. [ Redaguota Pn Bal 04 2008, 09:45 ] | ||
| Į viršų |
| ||
| Eiti į puslapį << >> | |