Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Įvairūs klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Licencija |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Algimantas |
| ||
Svečias | Kad ulo licencijuoja tai man aisku,bet i ka kreiptis konkreciai tai man nezinoma.Reikia pratesti licencija,kas pasakys tel.nr.ir pareigunu pavardes... | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5575 | Čia viskas parašyta. Skaityk. http://www.ulopf.lt/ http://www.ulopf.lt/licencijavimas | ||
Į viršų | | ||
juozas49 |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #63 Prisijungta: Tr Kov 19 2008, 01:39Pranešimų: 813 | Licenciju pratesimas vyksta tikrai gerai ir greitai.El pastu nusiunciau dokumentu kopijas ir jau uz valandos gavau pratestos licencijos maketa.Tada nusiunciau pastu prasyma ir sena licencija. Po dvieju savaiciu jau turiu pratesta licencija. | ||
Į viršų | | ||
Algimantas |
| ||
Svečias | Man taip nesigauna,galai kaip i vandeni..jokio atsako | ||
Į viršų | | ||
vaids |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #30 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 01:30Pranešimų: 150 | Aš irgi jau beveik mėnesį laukiu. ir jokio atsako ar info. | ||
Į viršų | | ||
PovilasK |
| ||
Povilas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 757 | Kam/kokiu el. paštu siuntėt? Kokį atsakymą gavot? Patvirtinimas / atsakymas sugeneruojamas automatiškai. Jei negavot - ne tuo adresu siuntėt. | ||
Į viršų |
| ||
Algimantas |
| ||
Svečias | Pasiunciau...licencijavimas©ulof.lt atsakymo nesulaukiau,gal truksta ko? | ||
Į viršų | | ||
PovilasK |
| ||
Povilas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 757 | El. paštas yra
licencijavimas@ulopf.lt
[ Redaguota Sk Lap 03 2019, 12:54 ] | ||
Į viršų |
| ||
Algimantas |
| ||
Svečias | Pasiunciau: licencijavimas©ulopf.lt su klaida jums parasiau,zadu nebenusideti... | ||
Į viršų | | ||
PovilasK |
| ||
Povilas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 757 | O automatinį atsakymą - patvirtinantį jog laiškas gautas - gavot? | ||
Į viršų |
| ||
Eiti į puslapį >> | |