Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: SKELBIMŲ LENTA :: PARDUODU. Dalys, prietaisai, varikliai, įrankiai ir kt. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Anglies pluosto sparnas CTK lektuvui |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Ši tema dabar uždaryta |
Autorius | Pranešimas | ||
justas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1652 | Albertas rašė ... Deja Justai netiktu zemasparniui,per maza sparno V forma, sparnai jungiasi tarpusavyje dviem kaisciais ir vienoje fiksuotoje padetyje, neturi ir streliskumo...panaudoti juos galima but ir corai,taciau tada sparna tektu pakelti i virsu,kad tilptu pilotai ,uz sparno susidarytu laiptas,tektu dar papildomai gaminti apdaila aptekejimui, C teskes kabina yra gerokai aukstesne, berods 1.10m nuo dugno iki lonzerono, bet tai netrukdo siam lektuvui puikiai skristi... Del per mazo V ir as pagalvojau... | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 472 | Dėl mažo v pagalvojau, tai kam tada rašineji nesąmones? | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2374 | justas rašė ... Andrius rašė ... Kas čia per kliedesiai? Kodėl tinka zemasparniui?, Kodel aukštasparniui didina mideli? Sparnas nuo Ct- škes. Kabina normali patogu sėdėti. Gerai kad pusgalviams nereik atsakinet.. Albertas atsake. Normaliai čia pilnagalvis pavarė ... Gal visų pirma žmogų pažint reikia , pabendraut , kad tokią išvadą padaryt | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Nesikoliokit. | ||
Į viršų | | ||
Albertas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #39 Prisijungta: An Vas 26 2008, 11:37Pranešimų: 1029 | Rolandas rašė ... Pritariu Rolandui...ne koliotis reikia, o diskutuoti...ir patarti,paprotinti jei ka ne taip darom... Nesikoliokit. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 472 | Va,va aš irgi apie tai. Jeigu kažko nežinai,klausk ir bus atsakyta. O,ne vaidinti baisulini ekspertą. Ir rašinėti apie dalykus,apie kuriuos "nerauki" | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1652 | Tai parodykit parodykit ponas eksperte ka sukonstrave esat, ka nudirbe.. juk kaip suprantu ne tusciai cia s... malat. | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 472 | Vaikelį mielas! Tau aš neprivalau nieko įrodinėti. Kas mane pažista, žino ką aš moku ir ką esu nuveikęs. O viso lėktuvo man konstruoti nėra reikalo, aš ir taip prisiskraidau į valias. | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1652 | Andrius rašė ... Vaikelį mielas! Tau aš neprivalau nieko įrodinėti. Kas mane pažista, žino ką aš moku ir ką esu nuveikęs. O viso lėktuvo man konstruoti nėra reikalo, aš ir taip prisiskraidau į valias. Taip ir galvojau. Tai tu cia sh.. mali vaikeli nes cia aviakonstruktoriu forumas. Pabandyk prisiregistruot i koki supermama.lt ten tikrai daugiau issiliesi ir issikoliosi. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |