Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: SKELBIMŲ LENTA :: PERKU. IEŠKAU |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Apvalaus aliuminio strypo |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Nupirkčiau apvalaus aliuminio (D16T, 7075 T6 (T651) ) 40-45mm diametro strypo ~300mm arba du po 150mm. Kur užsienį nupirkti žinau, bet gal kas vietoje turi. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 630 | Alumeco Vilniuje, atpjaus ir pristatys į namus | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2993 | Turiu D16T diametro 45mm.Galėčiau atpjauti 30 cm.Jei domina paskambink man arba į PN | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Kiek radau kas prekiauja Lietuvoje apskambinau visus, Alumeco turi tik 7075 50mm diametro, bet nežino koks ar 0, ar T6, ar T651 ar kt.. 0 nuo kitų dviejų stiprumu skiriasi ~du kartus, o pirkti katės maiše nesinori. | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Pasiimi d16t apvalaus ruošinio gabalėlį ir trauki į metalo supirktuvę, kitą, trečią... Esamus metalo ruošinius tikrini kirsdamas kampą į kampą. Dauguma bus minkštesni. Jei kietumas panašus-ten d16t. Deriesi į ką mainyt ir su laimikiu keliauji namo. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Rolandai, pas mus yra dvi metalo supirktuvės, kuriose niekada nieko panašaus nebuvo, nebent aliuminiai puodai, ar langų rėmai. Pažįstu abu savininkus ir su jais sutarta, kad jei kažkas tokio pasirodytu- paskambintu man. O važinėti po kitus miestus ir ieškoti to ko irgi gali būti, kad neturi, gausis brangiau nei parsisiųsti iš kokios Vokietijos. | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2993 | Na gerai-neturiu aš jokio strypo,jis visai ne D16T,ir tik 2 cm ilgio.Ir išviso aš nieko nerašiau.Ir tik nebandyk skambint. Geriausia pasiimt plaktuką,kirstuką ir apvažiuot visas Lietuvos,Lenkijos ir jei įmanoma bielorusijos svalkes ir dar išklausinėt visų kaimų bomžus ar nematė kur nors aliuminio... ![]() | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Ačiū už pagalbą ir patarimus ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2993 | Marius rašė ... Ačiū už pagalbą ir patarimus ![]() Tu Mariau gal vaikystėje Tomo Sojerio nuotykius daug skaitei ![]() Užklausei,gal kas turi duraliaus.Parašiau,kad turiu būtent tokio,kokio taureikia ir galiu perleist. ...Ir tyla,jokios reakcijos,filosofuojat apie supirktuvęs ,lyg ir nebūčiau pasiūlęs ![]() | ||
Į viršų | | ||