Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Lietuvoje statyti skraidymo aparatai. Konstruktoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Plastikinis STAR-3 | ||
| Eiti į puslapį >> | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 699 | Iš neturėjimo ką veikti bandysiu įgyvendinti savo seną svajonę. Sukonstruoti sklandytuva su iškėliamu iš korpuso variklių. Tam tikslui įsigijau sklandytuva Jantar standartų 2 ir variklį Rotax 582.![]() ![]() ![]() | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 699 | Pradėjau nuo lengviausio dalies - važiuoklės ir korpuso apatinės dalies kosmetika, nes tai bus be pakeitimų.![]() ![]() ![]() | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 699 | Norėčiau surinkti kuo daugiau informacijos apie dirzinius reduktorius, diržų įtempimas, karbiuratorius, nes reik statyti membranini, variklio iškėlimo pavara 12v.,pneumospyruokles , propelererio stabdymo mechanizmą durelių atidarymo pavara ir t. t. Gerai būtų nuotraukos, markės (pavadinimai gamintojų), charakteristikos. Gal kas turite tokio tipo sklandytuva. Norėčiau papildyti savo žinių bagažą, kad kažko ne padaryčiau netinkamai.. | ||
| Į viršų | | ||
| Andriusis |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #198 Prisijungta: Pn Rgp 22 2008, 09:18Pranešimų: 101 | Sveiki, Labai įdomus projektas. Tokiam varikliui pas mane stovi vienas karbiratorius - Mykuni 44. ![]() | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 699 | Norėjau ir aš statyti 1 karbiuratoriu, bet korpuse visai nėra vietos, padaryti kolektorių didesniam karbui ir sumontuoti trukdo babinos, nes ji reiktų statyti vertikaliai. Ir tuomet variklio plotis viršija 350mm galimo pločio. Na ir prasčiau galingumo, todėl kol kas esu pasirinkęs 2 vnt. Mikuni 38. Na 1 jau turiu, ieškau dar vieno. | ||
| Į viršų | | ||
| Justas |
| ||
Justas![]() Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1699 | Arturai gal susisiekit su Igor Volkov feisbuke. Jis man rodos geriausias specas ant motoglaideriu. | ||
| Į viršų | | ||
| PovilasK |
| ||
Povilas![]() Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 779 | Arturas Stundzia rašė ... sumontuoti trukdo babinos Jas galima kelti kur nori. | ||
| Į viršų |
| ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 699 | Babinos vieta ten tinkama, o ir naudojant 2 karus iš losiu galingumo, nes gaminamas kažkokį rezonansini Ale vamzdį ir taip prarasiu kelias Aj. | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 699 | Dėkui Justai už patarimą, pabandysiu susisiekti su Volkovu | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 699 | Na Volkovas pažadėjo atsakyti į mano begalę klausimų. | ||
| Į viršų | | ||
| Eiti į puslapį >> | |