Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Technologijos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Uodegines plokstumos | ||
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| Albertas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #39 Prisijungta: An Vas 26 2008, 11:37Pranešimų: 1079 | Sveiki, konstruojantys ir skraidantys ivairiu konstrukciju ULO.Kartais padedu sparno broliams susiremontuoti ar atsinaujinti savo orlekius,istaisyti esamus defektus ir konstravimo klaidas.Vakar i mano rankas papuole gal kit-fox lektuvelio uodegines plokstumos, kurios buvo pertrauktos gal pries 5-10metu naujai sekonaitu.Konstrukcija virinta is plieno vamzdeliu ir aptraukta sekonaitu.Atrodo kas cia tokio, jei zmogui nepatinka esama danga nesunku ja pakeisti nauja.Deja, kai pradejau nuplesineti senaja danga,buvau labai nustebintas tuo ka radau po ja...visa konstrukcija gerokai surudijusi, ypatingai ten, kur buvo bandoma medzio balza paaukstinti profili?Koks gudrutis ir kodel sugalvojo tokia technologija-metaliniai vamzdeliai blogai padengti antikoroziniais dazais,apklijuoti neaiskios kilmes klijais medzio balza ir ...rezultate mediena supuvusi, o vamzdeliai klijavimo vietose ir ne tik surudije tragiskai...Vaizdas sokiruojantis,jei zmogus ir toliau butu skraides su tokiomis plokstumomis, metalas del korozijos vezio, galejo tiesiog suluzti ore... Isvada; 1.Metalas ir medis tikrai nedera tokioje vietoje,turetu buti arba medis,arba metalas, 2.Nebuvo jokiu drenaziniu-ventiliaciniu skyliu dangoje, kas yra butina ir medziui ir metalui, 3.Itariu kad lektuvas buvo laikomas neventiliojamoje uzdaroje, dregnoje patalpoje[jau geriau butu stovejes lauke] Ka manot kolegos del tokios konstrukcijos ir pasekmiu? foto dabar neturiu veliau idesiu... | ||
| Į viršų | | ||
| bence |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1575 | medis ir metalas draugauja puikiai jei supranti bent mokyklos fizika ir chemija, bei pavartai knygeles apie aviacijos technologijas. Kitfoxam, daugiausia naujesniem normalu storint stabila su medinem nerviurom(cia net rinkiniuose jau taip buna). Tik panasu kad blogai impregnavo medi , bei 2 ir 3 punktas | ||
| Į viršų |
| ||