Mano Sparnai: Diskusijos / Firmos, organizacijos, gamintojų atstovai Lietuvoje / Gaminiai iš Polyesterio

Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: NAUDINGI KONTAKTAI, ADRESAI :: Firmos, organizacijos, gamintojų atstovai Lietuvoje

<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Gaminiai iš Polyesterio
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
vytas
Kt Lap 05 2009, 02:57
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2994
Va šiandien gavau firmos Dimension- Polyant naują gaminių katalogą ir kaininiką ir prisiminiau,kad aš esu šios firmos atstovas ir nesu dar nė karto padoriai pasireklamavęs...
Taigi Dimension-Polyant GMBH yra Vokietijos Firma,viena iš žinomiausių pasaulyje audinių iš Polyesterio bei neilono gamintoja.Be burinių audinių ji gamina dar begalę įvairių dalykėlių.Kažkurioj temoj buvo kalbėta ,kaip suremontuoti skraidyklės,ar minkštasparnio ULO sparną.Taigi ši firma(toliau vadinsiuD-P)gamina spec savaime prisiklijuojantį audinį sparnų remontui.Taip pat turime visi problemų su registracijos numeriais.Reklaminės plėvelės nelimpa arba blogai limpa prie dakrono.D-P gamina spec savaime prisiklijuojantį ploną audinį,būtent numeriams.Prilipimas garantuotas.INformacijai: -jos kaina nedaug ką didesnė už reklaminių plėvelių.
dar gaminama Polyesterio plėvelė ,skirta sparno priekinės briaunos sukietinimui,begalė įvairių audinių užvalkalų,sėdynių siuvimui ir t.t.Taigi ,ponai naletaj toropys,pokupaj živopis !!
Į viršų
bence
Kt Lap 05 2009, 08:32
Užsiregistravęs dalyvis #20
Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19
Vieta: Kaunas
Pranešimų: 1543
o gal koks katalogas online yra ar tinklapis su produkcijos aprasymu?
Į viršų
Tinklalapis
vytas
Kt Lap 05 2009, 08:53
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2994
yra puslapis ,yra ir katalogas,tik jame pateikta pagrindinė produkcija,t.y.buriniai audiniai su aprašymais.Firma yra didelė ir prekiauja tik per atstovus.O adresas :

[ Redaguota Kt Lap 05 2009, 08:59 ]
Į viršų
SKR LT
Pr Lap 16 2009, 10:54
Užsiregistravęs dalyvis #256
Prisijungta: Kt Lap 06 2008, 09:59
Pranešimų: 343
Malonu , ponas Vytai, kad pagaliau parodete savo tikraji veida!
Į viršų

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF