Mano Sparnai: Diskusijos / Neaviaciniai reikalai / LRS ir vyriausybės teisės aktai


Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Neaviaciniai reikalai
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
LRS ir vyriausybės teisės aktai
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
Algis
Pn Spa 21 2016, 01:32
algis
Užsiregistravęs dalyvis #12
Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25
Vieta: Elektrėnai
Pranešimų: 1981
Sveiki. Gal kam bus įdomu apie Lietuvos respublikos Seimo rengiamus dokumentus susijusius su aviacija. Na gal ne visiems aktualu, bet tikriausiai šiame forume yra ir profesionalių aviacijos atstovų dirbančių pagal darbo sutartis. Todėl šis postas jiems.

Projektas

„LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ

NUTARIMAS
DĖL KAI KURIŲ KATEGORIJŲ DARBUOTOJŲ, TURINČIŲ TEISĘ Į PAILGINTAS ATOSTOGAS, SĄRAŠO IR ŠIŲ ATOSTOGŲ TRUKMĖS PATVIRTINIMO


8. Pilotai instruktoriai, vyriausiasis navigatorius, navigatoriai instruktoriai, skraidantieji inžinieriai instruktoriai – 42 darbo diena (jei dirbama penkias darbo dienas per savaitę) arba 50 darbo dienų (jei dirbama šešias darbo dienas per savaitę) arba ne trumpesnės kaip aštuonių savaičių ir dviejų darbo dienų trukmės pailgintos atostogos (jei darbo dienų per savaitę skaičius yra mažesnis arba skirtingas), jeigu bendras skrydžių laikas – ne mažiau kaip 210 valandų per metus.
9. Orlaivių vadai, pilotai, navigatoriai, skraidantieji inžinieriai, skraidantieji operatoriai, orlaivių palydovai – 42 darbo diena (jei dirbama penkias darbo dienas per savaitę) arba 50 darbo dienų (jei dirbama šešias darbo dienas per savaitę), arba ne trumpesnės kaip aštuonių savaičių ir dviejų darbo dienų trukmės pailgintos atostogos (jei darbo dienų per savaitę skaičius yra mažesnis arba skirtingas), jeigu bendras skrydžių laikas – ne mažiau kaip 350 valandų per metus.
10. Pilotai bandytojai – 42 darbo diena (jei dirbama penkias darbo dienas per savaitę) arba 50 darbo dienų (jei dirbama šešias darbo dienas per savaitę), arba ne trumpesnės kaip aštuonių savaičių ir dviejų darbo dienų trukmės pailgintos atostogos (jei darbo dienų per savaitę skaičius yra mažesnis arba skirtingas), jeigu bendras skrydžių laikas – ne mažiau kaip 120 valandų per metus.
11. Valstybės įmonės „Oro navigacija“ darbuotojai:
11.1. skrydžių vadovai, vyresnieji skrydžių vadovai – 35 darbo dienos (jei dirbama penkias darbo dienas per savaitę) arba 42 darbo diena (jei dirbama šešias darbo dienas per savaitę), arba ne trumpesnės kaip septynių savaičių trukmės pailgintos atostogos (jei darbo dienų per savaitę skaičius yra mažesnis arba skirtingas), jeigu teikė oro navigacijos paslaugas ne mažiau kaip 500 valandų per metus;
11.2. skrydžių vadovai instruktoriai, skrydžių valdymo centrų pamainų viršininkai – 35 darbo dienos (jei dirbama penkias darbo dienas per savaitę) arba 42 darbo diena (jei dirbama šešias darbo dienas per savaitę), arba ne trumpesnės kaip septynių savaičių trukmės pailgintos atostogos (jei darbo dienų per savaitę skaičius yra mažesnis arba skirtingas), jeigu teikė oro navigacijos paslaugas ne mažiau kaip 150 valandų per metus.
12. Darbuotojams, nurodytiems 8–11 punktuose, pailgintos atostogos skaičiuojamos priklausomai (proporcingai) nuo to, kiek iš viso valandų jie skraidė ar teikė navigacijos paslaugas tais darbo metais, o esant nurodytam bendram skrydžių laikui suteikiamos 8–11 punktuose nurodytos trukmės pailgintos atostogos.
Į viršų
Tinklalapis
 

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System
Atvaizdavimo laikas0.0735sek,0.0073iš to užklausomsDB užklausos:25. Naudojama atmintis:3,669kb