Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Jūsų fotoalbumai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Paskraidymas Pypliu aledrome, aplink Kaisiadoris |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
stasys2 |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #109 Prisijungta: An Geg 06 2008, 07:57Pranešimų: 448 | | ||
Į viršų | | ||
jankelis |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #359 Prisijungta: An Kov 10 2009, 07:29Pranešimų: 316 | Prieš kazkiek laiko, skrisdamas į Trakus bandziau nusileisti Pyplių aerodrome. Buvo prideliotas padangų. Nerizikavau. | ||
Į viršų | | ||
stasys2 |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #109 Prisijungta: An Geg 06 2008, 07:57Pranešimų: 448 | jankelis rašė ... Prieš kazkiek laiko, skrisdamas į Trakus bandziau nusileisti Pyplių aerodrome. Buvo prideliotas padangų. Nerizikavau. Kadangi, mes nuo priekabos rinkom apskraidymui aparata, tai padangas isspardem.. Saip, tai ten takas niekeno, jegu taip galima valstybini daikta pavadinti, tai ten renkasi slaloma paraityti, su instruktorium atbulam pasivezyti.. | ||
Į viršų | | ||
jankelis |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #359 Prisijungta: An Kov 10 2009, 07:29Pranešimų: 316 | Pernai buvau nusileides. Salia is namuko isejes zmogelis pasake, kad si aerodroma su visu pastatu nupirkes kazkoks ponulis is vilniaus ir nesirodo. | ||
Į viršų | | ||
nerijus_m |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #1016 Prisijungta: Tr Spa 03 2012, 01:48Vieta: Klaipėda Pranešimų: 184 | Gražūs vaizdai... Nostalgija... Iš šio aerodromo pirmą sykį pakilau į orą su AN-2, tais laikais mano vaikiškas biudžetas nukentėjo 5 rubliais, gaila, kad tik tiek teturėjau, būčiau ir daugiau praskraidęs | ||
Į viršų | | ||